Producten -> Nieuw -> Redemption -> Monster Drop X-treme

Monster Drop X-treme

Beschikbaarheid: BEL / E-MAIL    

De meest eXtreme vorm van speelplezier is nu hier... MONSTERDROP X-treme!

Met een afmeting van ruim 4 meter hoog en 2,8 meter breed is Monsterdop X-treme zeker uw grootste attractie in uw speelhal.

Laat de stuiterbal op het juiste moment door de buis vallen en probeer de hoogste score te halen door deze in een van de gaten te laten belanden. Naast de gaten met punten die het aantal tickets aangeven zijn er ook extra bonussen te behalen zoals de JACKPOT en de MYSTERY WIN.

Valt de bal niet direct in een van de gaten, dan blijft de bal net zo lang doorstuiteren totdat deze in een van de gaten terechtkomt, je WINT dus ALTIJD!

Naast de vele kansen op prijzen is er nog een extra prijs te behalen, de ADD BONUS BALL. Komt je bal daar in terecht dan wordt deze bal vastgehouden totdat je het DROP BONUS BALL gat raakt. Dan is het echt raak!! De ballen die dan opgespaard zijn vallen dan allemaal tegelijk naar beneden en is het ... MULTIBALL

En alsof er nog niet genoeg mogelijkheden zijn om tickets te winnen is er nog een extra extra prijs te behalen, de MULTI JACKPOT (alleen bij een dubbele spel uitvoering)
Kun je een bal zo laten stuiteren dat deze in het midden op het platform in het gat verdwijnt, dan win het deze cummelatieve 2-spelers MULTI JACKPOT

Standaard is deze machine ruim 4 meter hoog maar door een aanpasbare bovenzijde kan dit ook teruggebracht worden tot ongeveer 3,4 meter.

De eigenschappen

Individuele en 2 speler cumalatieve jackpots.

Add Bonusball verhooght de spanning door de kans op Multi-Ball

Duurzame L.E.D. verlichting en dynamisch geluid

Intelli-Triple Ticket houder op elke machine - Bevat 36.000+ tickets.

Intelli-Triple Ticket houders.

Instelbare speel eigenschappen.

Afmetingen Verpakt Geïnstalleerd
hoogte 2362 mm 4115 mm
breedte 1524 mm 2819 mm
diepte 1524 mm 1372 mm
gewicht 443 Kg 782 Kg


Share_button
Meer Afbeeldingen
Conditie
Status